7 augustus
8:00 - 11:00
Technopolis Mechelen

UX en content voor een optimale customer experience

UX en contentstrategie: het perfecte huwelijk voor een optimale customer experience? Ontdek alles over deze materie tijdens deze hands-on ontbijtsessie.

Inschrijven

UX en content voor een optimale customer experience

 

Een goede user experience zorgt ervoor dat eindgebruikers op een gebruiksvriendelijke manier hun weg vinden doorheen een applicatie of website. Relevante content gebaseerd op een uitgekiende strategie doet dat ook.

Hoe UX en contentstrategie elkaar perfect aanvullen om een eindgebruiker de digitale beleving te bieden die hij verdient?

Dat ontdek je tijdens deze ontbijtsessie. We introduceren de materie aan de hand van concrete use cases en gaan verder met een hands-on workshop. Van een strategische keuze tot de knop op je website die jouw strategie waarmaakt? We doen de denkoefening specifiek voor jouw business.

Op het einde van de sessie ken je het belang van ‘design for content’ of is het ‘content for design’…?

 

Spreker Summer of Inspiration Bart Van HeckeSpreker Summer of Inspiration Bart Van Hecke

Spreker: Bart Van Hecke

Bart Van Hecke is van opleiding grafisch vormgever, maar sloeg in zijn professionele carrière al snel het UX-pad in. Of het nu gaat over een ontwerp van een eenvoudige website, complexe businessapplicatie of vernieuwende augmented reality toepassing: als UX-expert fungeert Bart steeds als advocaat van de gebruiker. Vandaag deelt hij zijn visie en kennis over user experience met gelijkgezinden.
Spreker Summer of Inspiration Mieke Scheirs

Spreker: Mieke Scheirs

De voorbije vijf jaar bouwde Mieke Scheirs haar expertise als copywriter en communicatiestrateeg uit. Met haar geloof in customer-facing communicatie en waardevolle content, brengt ze relevantie in de informatiemaatschappij van vandaag. De juiste content voor het juiste doelpubliek, inspirerend, wervend of zakelijk, campagnematig of met wat meer verhaal? Mieke zet de puntjes op de i.

Doelpubliek:

Sales, marketing, IT, innovation, HR, managers en waarom niet een zakenpartner of klant? Verschillende perspectieven zorgen voor betere resultaten!

Planning ontbijtsessie:

  • 08u00 - 08u30 | ontvangst met ontbijt
  • 08u30 | aanvang sessie
  • 11u00 | einde sessie & networking
Deel deze sessie

Voor deze sessie kan je niet meer registreren, tijdreizen hebben we nog niet uitgevonden 😉. Interesse in dit onderwerp? Contacteer ons via info@contribute-group.be.