5 juni
18:00 - 20:00
Technopolis Mechelen

Kick-off evenement Summer of Inspiration

We trappen onze Summer of Inspiration af met een knal: een kick-off event in Technopolis met keynote sprekers Paul Danneels en Bert Verdonck als inspirerende hoogtepunten. Mis het niet en schrijf je nu in!

Inschrijven

Kick-off evenement Summer of Inspiration

Om als bedrijf in pole position te blijven in onze steeds veranderende wereld, kan je niet om innovatie en digitale transformatie heen. Tijdens de zomer inspireren we je graag met onze onbijtsessies over topics zoals kunstmatige intelligentie, innoverend denken, data science, blockchain, flexibele organisaties, UX, contentstrategie, integratie en augmented reality.

We nodigen je uit om mee onze Summer of Inspiration af te trapppen!

Waarom je onze kick-off niet mag missen?

  • Je krijgt een knallende introductie van ons #SOI18-programma
  • Keynote sprekers Paul Danneels en Bert Verdonck geven twee inspirationele talks
  • Breng iemand uit je netwerk mee, zo hoef je niet alleen te komen

Programma kick-off evenement

18u00 – 18u30

ontvangst en aperitief met hapje

18u30 – 18u45

toelichting door Contribute Group over Summer of Inspiration

18u45 – 19u15

keynote: Paul Danneels – Digitale Transformatie & Innovatie bij FedNot

19u15 – 20u00

keynote: Bert Verdonck –  Smart in business, fun in life

20u00 – …

networking met food & drinks

kick-off Summer of Inspiration keynote spreker Bert Verdonck

Keynote spreker: Bert Verdonck

Bert Verdonck is een buitengewone life coach, inventieve lifehacker en creatieve geest. Naast praktische trainingen en persoonlijke coaching, wordt hij internationaal als keynote spreker gevraagd om mensen te enthousiasmeren en te helpen met hun efficiëntie en communicatie. Als auteur en oprichter van ‘Genius Shortcuts’ bespaarde hij reeds duizenden mensen minstens 2 uur werk per dag. “Enjoy Every Day!” is zijn levensmotto.

In België is Bert al de bekendste lifehacker, maar ook internationaal (tot in Nieuw Zeeland!) groeit zijn reputatie. Hij publiceerde een eerste boek “Your Book in 100 Days” bij een Britse uitgeverij en schrijft regelmatig inspirerende blogs op verschillende online platformen.

Bert werkt voor een divers publiek, meestal voor deelnemers die een bepaalde weerstand hebben met betrekking tot technologie. Bert leert zijn publiek de makkelijkste weg naar efficiëntie via simpele, direct bruikbare tools die het leven aangenamer maken.  
kick-off Summer of Inspiration keynote spreker Paul Danneels

Keynote spreker: Paul Danneels

Paul Danneels is Chief Transformation Officer bij Fednot en voormalig CIO van VDAB. In 2015 werd hij door CIONET geselecteerd als Europese CIO van het jaar en sinds 2016 is hij voorzitter van CIONET België. Paul heeft bewezen expertise in het opzetten van business-gedreven IT-strategieën, nieuwe businessmodellen definiëren en  doorgedreven people management. Paul weet als geen ander business met IT te verbinden en digitale transformatie waar te maken.

Doelpubliek:

Sales, marketing, IT, innovation, HR, managers en waarom niet een zakenpartner of klant? Verschillende perspectieven zorgen voor betere resultaten!
Deel deze sessie

Schrijf je in