14 augustus
8:00 - 11:00
Technopolis Mechelen

De meerwaarde van augmented en virtual reality voor je bedrijf

Hoe verbeter je jouw bedrijfsprocessen met augmented & virtual reality? Wat is de meerwaarde van deze nieuwe technologieën voor jouw organisatie? Test het zelf uit en raak geïnspireerd!

Inschrijven

De meerwaarde van augmented en virtual reality voor je bedrijf

 

De manier waarop we digitaal omgaan met onze omgeving verandert snel. We evolueren van een tastbare interactie met een muis of touchscreen naar een ontastbare interactie. Augmented en virtual reality zijn hier de exponenten van.

Wat kunnen deze nieuwe technologieën voor jouw organisatie betekenen?
Waar ligt de meerwaarde en hoe integreren we AR/VR in je bedrijfsprocessen?

In deze sessie gaan we in op functionele use cases voor je bedrijf, vooral inzake training en werkefficiëntie. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat jouw medewerkers efficiënter aan de slag gaan dankzij AR? Hoe train je starters in VR?

Raak geïnspireerd door zelf onze AR/VR-devices en -toepassingen te testen!

 

Spreker Summer of Inspiration Bart Van HeckeSpreker Summer of Inspiration Bart Van Hecke

Spreker: Bart Van Hecke

Bart Van Hecke is van opleiding grafisch vormgever, maar sloeg in zijn professionele carrière al snel het UX-pad in. Of het nu gaat over een ontwerp van een eenvoudige website, complexe businessapplicatie of vernieuwende augmented reality toepassing: als UX-expert fungeert Bart steeds als advocaat van de gebruiker. Vandaag deelt hij zijn visie en kennis over user experience met gelijkgezinden.

Doelpubliek:

Sales, marketing, IT, innovation, HR, managers en waarom niet een zakenpartner of klant? Verschillende perspectieven zorgen voor betere resultaten!

Planning ontbijtsessie:

  • 08u00 - 08u30 | ontvangst met ontbijt
  • 08u30 | aanvang sessie
  • 11u00 | einde sessie & networking
Deel deze sessie

Voor deze sessie kan je niet meer registreren, tijdreizen hebben we nog niet uitgevonden 😉. Interesse in dit onderwerp? Contacteer ons via info@contribute-group.be.